,

WineWood viinilaatikko

21,40 

Puusta valmistettu viinilaatikko. Liukuvalla kannella ja narulla. Sopii 1 pullolle viiniä (0,75 l). Viinilaatikon mukana ei tule viiniä. Yksittäispakattu ruskeaan pahvirasiaan.

täydellisen ratkaisun viinin ystäville ja tyylikkäille lahjan antajille. Tämä upea viinilaatikko on valmistettu laadukkaasta puusta, mikä tekee siitä sekä kestävän että tyylikkään.

Viinilaatikon suunnittelu on huolella mietitty ja siinä on käytännöllinen liukuva kansi sekä kätevä narukiinnitys, joka pitää pullon tukevasti paikallaan. Se sopii täydellisesti yhdelle pullolle viiniä, jonka koko on perinteiset 0,75 litraa. Tämä tekee viinilaatikosta ihanteellisen valinnan esimerkiksi erityisen viinipullon suojaamiseen, kun viet sen mukanasi lahjaksi tai vaikkapa piknikille.

On tärkeää huomata, että viinilaatikko toimitetaan ilman viiniä, jolloin voit valita juuri sinulle sopivan ja merkityksellisen viinin täytettäväksi laatikkoon. Jokainen viinipullo on erityinen, ja tämä viinilaatikko antaa sille entistä arvokkaamman säilytyspaikan.

Tyylikkääseen ulkoasuun on lisätty mahdollisuus kaunokaiverrukseen, joka tekee viinilaatikosta vieläkin persoonallisemman. Voit lisätä laatikkoon vastaanottajan nimen, tärkeän päivämäärän tai vaikka omistuskirjoituksen. Tämä kaiverrus tuo viinilaatikkoon henkilökohtaisen ja merkityksellisen kosketuksen, mikä tekee siitä ainutlaatuisen lahjan ja arvokkaan muiston.

WineWood viinilaatikko toimitetaan yksittäispakattuna tyylikkääseen ruskeaan pahvirasiaan, joka tekee siitä myös ihastuttavan näyttävän lahjan paketoituna. Olipa kyseessä syntymäpäivälahja, häälahja tai vain yllätys viinin ystävälle, tämä kaunis ja personoitu viinilaatikko tulee varmasti saamaan ansaitsemaansa arvostusta ja ihastusta.

Shopping Cart