Mikä MEB?

MEB Mister Easy Business est 2008

Mister Easy Business on erilaisiin printtipalveluihin erikoistunut kasvava suomalainen yritys. Meiltä saat pienet ja suuret tulostustyöt nopealla toimitusajalla ilman stressiä. Olemme luotettava toimittaja kaikille markkinointimateriaaleillesi, oli kyseessä sitten mitä vain käyntikorteista julisteisiin tai paitapainatuksista golfpalloihin. Sijaitsemme kätevästi Helsingin keskustassa Kampin kauppakeskuksessa hyvien kulkuyhteyksien vieressä. Asiakkaitamme ovat kaikenkokoiset yritykset sekä kuluttajat. Ystävällinen henkilökuntamme auttaa sinua tuotteiden tilaamisen kanssa alusta loppuun.  Kiireen yllättäessäkin voimme toimittaa yleisimmät tuotteemme jopa odottaessa (ks. Usein kysyttyä). Kaipaatko apua tiedoston tekemisen tai muokkaamisen kanssa? Tutustu suunnittelupalveluihimme!

Meille asiakkaan tyytyväisyys on tärkeää. Jos et ole täysin tyytyväinen tuotteeseesi, teemme mahdollisuuksien mukaan tuotteen uudelleen veloituksetta. Lähtökohtana on kuitenkin se, että laatu ja tiedosto tarkistetaan ennen tuotantovaihetta. Teemme pyydettäessä paperille tulostettavista tuotteista 1kpl koetulosteen asiakkaan nähtäväksi veloituksetta.

Jos et löydä etsimääsi nettisivuiltamme, olethan meihin yhteydessä. Liikkeidemme yhteystiedot löydät Contact Us -sivulta. Voit myös käyttää Custom Product -lomaketta tarpeittesi kuvaamiseen ja kerromme onnistuuko sen tekeminen ja millä hinnalla.
 

Tuotteet

Yhteystiedot

MEB Kamppi: Kampinkuja 2, 00100 Helsinki

+358 9 827 5343

info@meb.fi

pidätämme oikeuden muutoksiin